Victoria's Secret Show

Kép
Sztárok

Megmutatjuk Mihalik Enikő és a többi Victoria'S Secret angyal szerelmét

Mindenki leesett állal nézegette a múlt heti Victoria's Secret show angyallányait. Viszont vannak, akik nem csak nézegetik, hanem bármikor meg is érinthetik őket. Ismerjétek meg a szépséges angyallányok szerelmeit!

Kép
Stílus

Ilyen volt a londoni Victoria's Secret show - KÉPGALÉRIA

Tegnap este lezajlott az év show-ja Londonban: szebbnél szebb Victoria's Secret angyalok - köztük Mihalik Enikő - vonultak a kifutón a legkülönlegesebb fehérneműcsodákban.

Kép
Stílus

Ezt viselte Mihalik Enikő a Victoria's Secret afterpartin

Tegnap este két gyönyörű szettben vonulhatott végig a Victoria’s Secret londoni bemutatóján Mihalik Enikő, a Visage Models büszkesége olyan angyallányok társaságában, mint Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes vagy Karlie Kloss.

Kép
Sztárok

Mihalik Enikő a 2014-es Victoria's Secret show-n – exkluzív interjú

Ez a nap is eljött: másodszor – ezúttal ráadásul két szettben – vonulhatott végig a Victoria's Secret londoni bemutatóján Mihalik Enikő, a Visage Models büszkesége olyan angyallányok társaságában, mint Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes vagy Karlie Kloss. Interjú: Ágh Marina.

Kép
Sztárok

A Victoria's Secret angyalok már Londonban ragyognak

Lélegzet-visszafojtva várjuk a 2014-es Victoria's Secret show-t, amelyet idén - először a márka történelmében - Londonban rendeznek meg, és amelyen magyar topmodellünk, Mihalik Enikő is végigvonul.

Kép
Életmód

Így edzenek a show-ra a Victoria's Secret modellek

Mindig is sejtettük, hogy a Victoria's Secret modellek élete nem csak játék és mese, hanem kemény edzésterv és diéta van a kockás hasizmok mögött. A lányok már javában készülnek a december 2-ai show-ra, és Instagram oldalukon előszeretettel avatnak be minket a kemény munka részleteibe. Íme néhány edzéstipp tőlük - nektek!

Kép
Stílus

Bréking: újra magyar lány a Victoria's Secret show-ján

Két év kihagyás után végre ismét kifutóra lép egy magyar lány is a Victoria's Secret éves show-ján: Mihalik Enikő tegnap este jelentette be Instagram oldalán, hogy idén biztos befutó az angyallányok között.

Kép
Stílus

Londonban tartják az idei Victoria's Secret show-t

Idén Londonban rendezik meg a minden évben várva várt Victoria's Secret show-t – a hírt Adriana Lima és Candice Swanepoel jelentette be a márka marketingigazgatójával, Ed Razekkel a londoni Bond Streeten. Már a dátum is megvan: december 2.

Kép
Sztárok

Így nyűgöz le mindenkit egy este alatt Taylor Swift

Ausztrál koncertturnéjának felvételeit elnézve biztosak lehetünk abban, hogy Taylor Swift nem véletlenül zsebelt be négy díjat egyetlen este alatt a 2013-as American Music Awardson, és az sem a szerencse műve, hogy ő lehetett az idei Victoria's Secret show sztárja.

Kép
Sztárok

Taylor Swift a Victoria's Secret show-ján

Rihanna és Bruno Mars nyomdokain Taylor Swift: a 23 szépség is részt veszt a Victoria's Secret idei show-ján.

Előző oldal